Ontdek de smaak van Portugal
info@caravela-delicatessen.nl
+316 312 637 38

Onze delicatessen:

Wat mag het kosten?

Verzenden en retourneren

Verzenden & Retourneren

 

Verzenden

De kosten van de verzending bedragen €4,95 binnen Nederland. Bestellingen vanaf €65 worden gratis verzonden binnen Nederland.

Voor verzending naar België en Duitsland rekenen wij €10,95 en wordt gratis verzonden voor bestelling boven €120.

We rekenen 1-2 werkdagen verwerkingstijd, na ontvangst van de betaling, wanneer de producten op voorraad zijn. Mocht (een deel van) de bestelling niet voorradig zijn, wordt u hierover geinformeerd.

Caravela-delicatessen.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer de bezorging langer mocht duren.

U ontvangt via de pakketdienst een track en trace code zodra het pakket afgegeven is.

 

Retourneren

Mocht u onverhoopt, om welke reden dan ook, een deel van uw bestelling willen retourneren dan is dat mogelijk binnen 14 kalenderdagen. Mocht het verkeerde product geleverd zijn of is het beschadigd, dan willen wij u vragen om dit binnen 5 werkdagen aan ons te melden via e-mail. In geval van beschadigingen willen wij hiervan graag een foto ontvangen waarop de schade duidelijk zichtbaar is.

Wij stellen het erg op prijs als u ons laat weten wat u eventueel wilt terug sturen, en waarom. U kunt dit doen via e-mail naar info@caravela-delicatessen, onder vermelding van uw (bestel)gegevens, of u kunt het modelformulier retourzending downloaden:

Download modelformulier retourzending

De producten mogen uiteraard niet geopend zijn.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten om retour te sturen voor uw rekening. Behalve als u iets retour stuurt omdat het defect is of het verkeerde artikel. Dan zijn de kosten om terug te sturen voor ons.

De aankoopsom  van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal worden teruggestort binnen 14 dagen na de aanmelding van een retourzending aan ons, en mits de retour in goede orde door ons ontvangen is.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 kalenderdagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en – indien redelijkerwijze mogelijk – verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@caravela-delicatessen.nl onder vermelding van uw bestelgegevens.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 kalenderdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

U kunt uw producten niet retourneren volgens het herroepingsrecht indien:

Retouradres:

Caravela Delicatessen

Havenweg 138

6122EL Buchten